Concept

Fitness Poetry este despre Dragoste. Dragostea pentru noi si pentru cei de langa noi.

Primele amintiri despre sport le am de acum aproape treizeci si cinci de ani. Aveam sapte ani cand am pasit pe pista de atletism. Am crescut facand sport: inot, handbal, volei, tenis, ping pong, atletism, drumetii pe munte – la nivel de competitie. Totul din placerea de a ma misca, de a ma simti bine in corpul meu.

Am impletit dragostea pentru sport cu studiul Biologiei. Am inteles cum functionam, cum ne putem hrani corect si sanatos, cat de conectati suntem cu tot ceea ce ne inconjoara.

Radu Teodorescu mi-a fost mai mult decat un antrenor, mi-a fost Mentor. El este profesorul care a vazut ceva in mine si care mi-a impartasit cunostintele si experientele sale din lumea fitnessului cu mult drag. M-am format profesional sub indrumarea sa, mi-a oferit sansa sa fiu co-autor in cartea “Fitness cu Radu”.
Asa am ajuns sa incep povestea de viata cu sutele de elevi pe care i-am antrenat, minunate metamorfoze fizice si spirituale.

Am o familie minunata si imi cresc copiii in spiritul unei vieti active, cu miscare, drumetii si alimentatie corecta. Imi indrum elevii sa adopte un stil de viata sanatos pentru ei si familia lor, ca si mine.

De ce Poetry?

Pentru ca miscarile sunt simple, cursive, rimate si ritmate, de la sine. Pentru ca uitam cum trece timpul si ne incarcam cu dragoste, cu bucurie. Ne deconectam de la tot ce inseamna stres zilnic si zambim din tot sufletul.

Si pentru ca scriu poezii cand sunt fericita.

Scroll to top